Afibrocat
Search for:

AVÍS LEGAL
En compliment amb el deure d’informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, dels Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), el propietari de la web, li informa del següent :

Denominació social: Associació AFIBROCAT Associació D’ajuda Per La Fibromiàlgia De Catalunya 2004
NIF: G63366983
Domicili: Carrer de Tossa.13, Local 2, 08032 – Barcelona (Barcelona)
Amb els límits establerts a la llei, Associació AFIBROCAT Associació D’ajuda Per La Fibromiàlgia De Catalunya 2004 no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines web.

Els continguts i informació no vinculen a Associació AFIBROCAT Associació D’ajuda Per La Fibromiàlgia De Catalunya 2004 ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de Associació AFIBROCAT Associació D’ajuda Per La Fibromiàlgia De Catalunya 2004 poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Associació AFIBROCAT Associació D’ajuda Per La Fibromiàlgia De Catalunya 2004 no pot controlar. Per tant, Associació AFIBROCAT Associació D’ajuda Per La Fibromiàlgia De Catalunya 2004 no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de Associació AFIBROCAT Associació D’ajuda Per La Fibromiàlgia De Catalunya 2004 o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de Associació AFIBROCAT Associació d’ajuda perla Fibromiàlgia de Catalunya 2004.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que Associació AFIBROCAT Associació D’ajuda Per La Fibromiàlgia De Catalunya 2004 ofereix a través de la pàgina web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a el tractament de dades personals ia la lliure circulació de aquestes dades li informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Associació AFIBROCAT Associació d’ajuda per la Fibromiàlgia de Catalunya 2004 amb la finalitat de prestar-li i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores de la pàgina web.
L’informem també que té la possibilitat en tot moment d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant correu electrònic a: afibrocat@hotmail.com oa l’adreça : Carrer de Tossa.13, Local 2, 08032 – Barcelona (Barcelona).