Inauguració de Caram!

Divendres, a les 8 del vespre, com estava previst, es va inaugurar al Centre Cívc de Can Borrell de Mollet del Vallès l?exposició Caram! 35 obres per la fibromiàlgia i la síndrome de fatiga crònica amb l’objectiu de donar a conèixer com vivim la malaltia les persones que patim aquestes síndromes. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Mollet, el senyor Josep Monràs; la regidora de Relacions Ciutadanes i Participació, i Serveis Personals, Alícia Dominguez; la presidenta d’aquesta Federació, Maite Vivancos; i Jordi Aligué, artista i professor d’art.

La sala es va anar omplint de mica en mica i poc abans de les 8 del vespre ja era plena de gom a gom. En la presentació es va recalcar tant la feina feta per l’Estudi i la solidaritat dels seus alumnes com l’empenta de les persones responsables de l?associació AFIMOIC de Mollet i de la Federació que ja va avançar que estaven treballant en una col.laboració amb el Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental. Un cop acabada la presentació, les persones afectades van poder intercanviar impressions amb els autors de les diverses obres. Un intercanvi agradable i molt enriquidor per a ambdues parts.

L’exposició, que segons la presidenta de la Federació, ha nascut amb ànima itinerant, es pot visitar a Can Borrell de dilluns a divendres fins al 2 de desembre i a partir del 13 de gener a la biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu.