Afibrocat
Search for:

CONDICIONS D’ÚS
En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), ASSOCIACIÓ AFIBROCAT (ASSOCIACIÓ D’AJUDA PER LA FIBROMIÀLGIA DE CATALUNYA 2004) informa que és titular del lloc web www.afibrocat.com. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada Llei, ASSOCIACIÓ AFIBROCAT (ASSOCIACIÓ D’AJUDA PER LA FIBROMIÀLGIA DE CATALUNYA 2004) informa de les següents dades:
El titular d’aquest lloc web és ASSOCIACIÓ AFIBROCAT (ASSOCIACIÓ D’AJUDA PER LA FIBROMIÀLGIA DE CATALUNYA 2004), amb CIF G63366983 i domicili social en CARRER TOSSA, 13, LOCAL 2 08032, BARCELONA. L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: afibrocat@hotmail.com.

Usuari i règim de responsabilitats
La navegació, accés i ús pel lloc web de ASSOCIACIÓ AFIBROCAT (ASSOCIACIÓ D’AJUDA PER LA FIBROMIÀLGIA DE CATALUNYA 2004) confereix la condició d’usuari, per la que s’accepten, des de la navegació pel lloc web de ASSOCIACIÓ AFIBROCAT (ASSOCIACIÓ D ‘AJUDA PER lA FIBROMIÀLGIA dE CATALUNYA 2004), totes les condicions d’ús aquí establertes sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.
El lloc web de ASSOCIACIÓ AFIBROCAT (ASSOCIACIÓ D’AJUDA PER LA FIBROMIÀLGIA DE CATALUNYA 2004) proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:
 La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari en els formularis facilitats per ASSOCIACIÓ AFIBROCAT (ASSOCIACIÓ D’AJUDA PER LA FIBROMIÀLGIA DE CATALUNYA 2004) per a l’accés a determinats continguts o serveis oferts pel web.
 L’ús de la informació, serveis i dades ofertes per ASSOCIACIÓ AFIBROCAT (ASSOCIACIÓ D’AJUDA PER LA FIBROMIÀLGIA DE CATALUNYA 2004) contràriament a allò disposat per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic, o que de qualsevol altre forma pugui suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

Política d’enllaços i exempcions de responsabilitat
ASSOCIACIÓ AFIBROCAT (ASSOCIACIÓ D’AJUDA PER LA FIBROMIÀLGIA DE CATALUNYA 2004) no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d’altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.
ASSOCIACIÓ AFIBROCAT (ASSOCIACIÓ D’AJUDA PER LA FIBROMIÀLGIA DE CATALUNYA 2004) declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, ASSOCIACIÓ AFIBROCAT (ASSOCIACIÓ D’AJUDA PER LA FIBROMIÀLGIA DE CATALUNYA 2004) no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués patir l’usuari.

Modificacions
ASSOCIACIÓ AFIBROCAT (ASSOCIACIÓ D’AJUDA PER LA FIBROMIÀLGIA DE CATALUNYA 2004) es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web. Tant pel que fa als continguts del lloc web, com en les condicions d’ús del mateix. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran d’obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades en la web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors.